Στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» ο αντιδήμαρχος Ιεράπετρας Ανδρέας Σκουλούδη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» ο αντιδήμαρχος Ιεράπετρας Ανδρέας Σκουλούδη

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δίκτυο Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» πραγματοποίησε στα μέσα Μαρτίου την 8η Γενική του Συνέλευση στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens Με αφορμή την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ προσκάλεσε στην εκδήλωση όλους τους  Δήμους-μέλη της, σημαντικούς εκπροσώπους της κυβέρνησης, καθώς και εκπροσώπους άλλων συναφών φορέων. Ο Πρόεδρος του Δικτύου και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, ως συντονιστής της εκδήλωσης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους παρουσιάζοντας την εξέλιξη των δραστηριοτήτων του Δικτύου από το 2017 μέχρι σήμερα.

Ο Δήμος Ιεράπετρας εκπροσωπείται στη «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» από τους  αντιδημάρχους  κ.κ. Ανδρέα Σκουλούδη και Γιώργο Χατζάκη, με τον πρώτο, ο οποίος και παρευρέθηκε, να θέτει  στη Συνέλευση τα θέματα που αφορούν το Δήμο και καθορίστηκε ένα χρονοδιάγραμμα επαφών που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.