ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ

Συγχαρητήρια επιστολή στον Ομότιμο Καθηγητή Γλωσσολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χριστόφορο Χαραλαμπάκη, απέστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με αφορμή την εκλογή του ως νέου μέλους της Ακαδημίας Αθηνών, κάνοντας παράλληλα μνεία στο σημαντικότατο έργο του. Στην επιστολή του ο κ. Καλαντζάκης αναφέρει τα εξής:

«Με την ευκαιρία της εκλογής σας ως νέου μέλους της Ακαδημίας Αθηνών θέλω να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Η εκλογή σας αποτελεί αναγνώριση και ύψιστη επιβράβευση του πολυσχιδούς έργου σας πάνω στη γλωσσολογία, της επιτυχημένης ακαδημαϊκής σας πορείας και της αναγνωρισμένης επιστημονικής σας κατάρτισης. Είναι μια ξεχωριστή τιμή όχι μόνο για σας αλλά και για τον Δήμο της Ιεράπετρας.

Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας να αναλάβετε μία θέση η οποία παρέμενε κενή από το 1941 και την οποία κατείχε ο «πατέρας» της ελληνικής γλωσσολογίας, Γεώργιος Χατζιδάκις.

Είμαι σίγουρος ότι μέσα από τα νέα σας καθήκοντα θα συμβάλλετε ακόμη περισσότερο θετικά στα ακαδημαϊκά δρώμενα της χώρας.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε και θα ήθελα να γνωρίζετε πως σε όποιο πεδίο απαιτηθεί η συνεργασία μας, θα πρέπει να τη θεωρείτε ως δεδομένη»