Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για την απώλεια του Φοίβου Ιωαννίδη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για την απώλεια του Φοίβου Ιωαννίδη

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για την απώλεια του Φοίβου Ιωαννίδη

“Με θλίψη αποχαιρετούμε τον  Φοίβο  Ιωαννίδη, Νομικό  και Πολιτικό, ο οποίος  υπηρέτησε με ήθος και δημοκρατικότητα το δημόσιο βίο. Στην πολιτική του ζωή εκλέχθηκε επί σειρά ετών Βουλευτής Λασιθίου με το ΠΑΣΟΚ (1989-2004). Διετέλεσε  Υφυπουργός Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Υφυπουργός Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας και Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ο Φοίβος Ιωαννίδης είχε στενούς δεσμούς με την Ιεράπετρα καθώς, μεταξύ άλλων, η μητέρα του είχε καταγωγή από τον τόπο μας  και ο παππούς του, Γεώργιος Ιωαννίδης, διετέλεσε Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο με μακρά ιστορία στα πολιτικά δρώμενα της χώρας και με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο καταγωγής του, τον οποίο υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”.