ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΨΟΥΣ 176.850€ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΨΟΥΣ 176.850€ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΨΟΥΣ 176.850€ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Σε νέα σειρά από εργασίες και προμήθειες ύψους 176.850€ προχωράει ο Δήμος Ιεράπετρας, προκειμένου να ολοκληρωθούν έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν τον εξοπλισμό του Ψηφιακού Μουσείου, της Βιβλιοθήκης και των Δημοτικών κτιρίων, την προμήθεια και εγκατάσταση εποπτικού υλικού στο Σπίτι του Ναπολέοντα, αλλά και την  προμήθεια φωτεινών σηματοδοτών στην είσοδο της πόλης, την προμήθεια φωτιστικών LED για τα Γήπεδα Κουτσουρά και Κοτσιφιανής, όπως και εργασίες στο «πράσινο».

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης : «Το ψηφιακό μουσείο, η νέα δημοτική βιβλιοθήκη και η αναβάθμιση της οικίας του Ναπολέοντα είναι ολοκληρωμένα έργα. Παρότι οι εργασίες από πλευράς κτιριακών υποδομών, έχουν αποπερατωθεί, ωστόσο σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες, τους φορείς, καθώς και με την Εφορία Αρχαιοτήτων, διαπιστώσαμε την ανάγκη επιπλέον λειτουργικών παρεμβάσεων και γι΄ αυτό πραγματοποιήσαμε σχετικές προμήθειες.

Επίσης, όπως είχαμε υποσχεθεί, προχωράμε στην προμήθεια και τοποθέτηση τόσο νέων σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων  για τα γήπεδα του Κουτσουρά και της Κοτσυφιανής, όσο και φωτεινών σηματοδοτών στην είσοδο της πόλης της Ιεράπετρας. Παράλληλα, ύστερα από εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας (Τμήμα Πρασίνου) χρηματοδοτούμε τη μελέτη για τις εργασίες διαμόρφωσης κόμης  των μεγάλων δέντρων για λόγους ασφάλειας και καλλωπισμού στην πόλη της Ιεράπετρας και στα χωριά.

Στόχος μας είναι μέχρι την Άνοιξη του 2022, τα παραπάνω έργα να είναι επισκέψιμα, λειτουργικά και να παραδοθούν στους πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου της Ιεράπετρας».