Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τη Βουλευτή Λασιθίου Κ. Σπυριδάκη για το παραλιακό μέτωπο

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τη Βουλευτή Λασιθίου Κ. Σπυριδάκη για το παραλιακό μέτωπο

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5-2-2024

Το θέμα της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Ιεράπετρας και οι κατεδαφίσεις κατασκευών τέθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης με τη  Βουλευτή Νομού Λασιθίου με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κα. Κατερίνα Σπυριδάκη, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκου Τζουμάκα, των αντιδημάρχων κ.κ. Γ. Χατζάκη και Εμμ. Τζώρτζη, του προέδρου και μελών του Σωματείου καφέ εστίασης Ιεράπετρας. 

Όπως  δήλωσε ο Δήμαρχος μετά το πέρας της συνάντησης, « η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας κρίνεται  αναγκαία  για την αισθητική και  λειτουργική αναβάθμιση κεντρικότατου σημείου της πόλης, με τρόπο τέτοιο  που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής  και θα δημιουργήσει ένα   ελκυστικό και ευχάριστο περιβάλλον για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη στήριξη της τοπικής μας οικονομίας και του τουρισμού.

Ωστόσο ως νέα δημοτική αρχή ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα χρόνιο, σοβαρό πρόβλημα, αυτό των κατεδαφίσεων των κατασκευών που εξυπηρετούν τις ανάγκες των παραλιακών καταστημάτων και των δημοτών. Θέση μας ήταν και παραμένει, πρωτίστως  η εξασφάλιση  χρηματοδότησης ώστε ο χρόνος αποκατάστασης να είναι όσο το δυνατόν λιγότερος. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε με επαφές στα αρμόδια Υπουργεία. Η κα Σπυριδάκη είναι ενήμερη για το θέμα και όπως δήλωσε από την πλευρά της θα συμβάλλει τα μέγιστα για το καλύτερο της τοπικής κοινωνίας».