Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου

Με τον πρόεδρο κ. Εμμανουήλ Χαχλιούτη και μέλη του  Διοικητικού  Συμβουλίου του ΚΤΕΛ Ηρακλείου -Λασιθίου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης. Παρουσία της Γ.Γ. του Δήμου Μαρίας Φραντζεσκάκη και των αντιδημάρχων Γ. Χατζάκη και Εμμ. Τζώρτζη.

  Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η πρόταση  δημιουργίας δικτύου αστικής συγκοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Θα εκπονηθεί σχετική μελέτη η οποία θα δείξει τις ανάγκες που υπάρχουν στο θέμα της μετακίνησης των δημοτών.

  Στα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι η διευκόλυνση των πολιτών στις  καθημερινές μετακινήσεις τους στην πόλη και η  κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση που παρατηρείται στον κεντρικό αστικό ιστό, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

   Ο κ. Δήμαρχος  δήλωσε ότι, «η όποια  απόφαση θα παρθεί μετά την παρουσίαση στοιχείων της μελέτης, που στόχο θα έχει  να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο, τις ανάγκες των δημοτών».