Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου

Με τον πρόεδρο κ. Εμμανουήλ Χαχλιούτη και μέλη του  Διοικητικού  Συμβουλίου του ΚΤΕΛ Ηρακλείου -Λασιθίου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης. Παρουσία της Γ.Γ. του Δήμου Μαρίας Φραντζεσκάκη και των αντιδημάρχων Γ. Χατζάκη και Εμμ. Τζώρτζη.

  Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η πρόταση  δημιουργίας δικτύου αστικής συγκοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Θα εκπονηθεί σχετική μελέτη η οποία θα δείξει τις ανάγκες που υπάρχουν στο θέμα της μετακίνησης των δημοτών.

  Στα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι η διευκόλυνση των πολιτών στις  καθημερινές μετακινήσεις τους στην πόλη και η  κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση που παρατηρείται στον κεντρικό αστικό ιστό, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

   Ο κ. Δήμαρχος  δήλωσε ότι, «η όποια  απόφαση θα παρθεί μετά την παρουσίαση στοιχείων της μελέτης, που στόχο θα έχει  να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο, τις ανάγκες των δημοτών».