Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τις νέες παιδαγωγούς που προσελήφθησαν στο Δήμο

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τις νέες παιδαγωγούς που προσελήφθησαν στο Δήμο

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης υποδέχθηκε και καλωσόρισε στις δομές των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, τις νέες παιδαγωγούς    που προσελήφθησαν, παρουσία των αντιδημάρχων Α. Σκουλούδη και Γ. Χατζάκη, της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Μ. Φραντζεσκάκη και υπηρεσιακών στελεχών. Συνολικά προσελήφθησαν στο Δήμο 13 άτομα στο πλαίσιο της δράσης « Εναρμόνιση Οικογενειακής Ζωής» του ΕΣΠΑ 2021-2027 με διαδικασία και κριτήρια που ελέγχονται από το ΑΣΕΠ.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος  τόνισε: «Με χαρά υποδεχόμαστε τις εργαζόμενες, οι οποίες  προσελήφθησαν  και αναλαμβάνουν υπηρεσία.  Εκείνο το οποίο τις  προτρέπουμε είναι να αντιμετωπίζουν  τα παιδιά, σαν να είναι  δικά τους και να μεριμνούν για την ασφάλειά τους. Να έχουν καλή συνεργασία με το υφιστάμενο προσωπικό αλλά και τους γονείς». Ο κ. Φραγκούλης  πρόσθεσε. «Όταν αναλάβαμε ως νέα Δημοτική Αρχή αντιμετωπίσαμε ένα σοβαρό  πρόβλημα με τις δομές των  παιδικών  και βρεφονηπιακών  σταθμών και τη φιλοξενία επιπλέον παιδιών, λόγω έλλειψης προσωπικού. Ήταν από τα θέματα στα οποία  δώσαμε προτεραιότητα και μέσα σε μόλις 4,5 μήνες καταφέραμε να εξασφαλίσαμε τους πόρους, να προχωρήσουμε σε τροποποίηση του προϋπολογισμού, να προκηρύξουμε τις θέσεις  και να έχουμε τη χαρά της ενίσχυσης των δομών με το απαραίτητο προσωπικό.  Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε το υφιστάμενο προσωπικό που με επαγγελματισμό  προσπαθεί για το καλύτερο», κατέληξε ο Δήμαρχος.