Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Γενικό Διευθυντή Πρωτογενή Τομέα της Περιφέρειας Κρήτης Κώστα Υψηλάντη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Γενικό Διευθυντή Πρωτογενή Τομέα της Περιφέρειας Κρήτης Κώστα Υψηλάντη

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Γενικό  Διευθυντή  Πρωτογενή Τομέα της  Περιφέρειας Κρήτης κ. Κώστα Υψηλάντη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης. Η συνάντηση έγινε  στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου της Περιφέρειας Κρήτης στην Ιεράπετρα, παρουσία   του Γεωπόνου MSc, Προϊσταμένου  του τμήματος Φυτοϋγεινομικού Ελέγχου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χρήστου Αραμπατζή.

Στόχος της επίσκεψης στην Ιεράπετρα είναι η ενημέρωση των παραγωγών και των Υπεύθυνων των συσκευαστηρίων για το έντομο καραντίνας Spodoptera frugiperda που έχει προτίμηση σε κηπευτικά όπως μελιτζάνα και πιπεριά, με σκοπό την καλύτερη διαχείρισή του  ώστε να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εξαγωγές των αγροτικών προϊόντων από την Ιεράπετρα αλλά και τις υπόλοιπες περιοχές της Κρήτης, εν όψει μάλιστα του κοινοτικού ελέγχου που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε περίπου έναν μήνα.