Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας είχε ο Δήμαρχος κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου έθεσαν  μια σειρά θεμάτων για παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν στο σχολείο με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του.

Τα προβλήματα που αναφέρθηκαν αφορούσαν στη βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και στη διαμόρφωση του αύλειου χώρου ώστε το σχολείο να γίνει πιο λειτουργικό για τους μαθητές.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το Σύλλογο για την ενημέρωση και τόνισε ότι το συγκεκριμένο σχολείο είναι ιστορικό για την πόλη και χρήζει της δέουσας προσοχής. Πρόσθεσε πως τα θέματα που τέθηκαν θα εξεταστούν συνολικά ώστε να δρομολογηθούν σωστές παρεμβάσεις με τελικό στόχο την ολική αποκατάσταση του κτιρίου.