Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Λιμενάρχη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Λιμενάρχη

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Λιμενάρχη Ιεράπετρας κ. Γιάννη Παπαδάκη Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. συναντήθηκε ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης. Η συζήτηση περιστράφηκε  γύρω από ζητήματα ανάπτυξης της συνεργασίας Δήμου και Λιμεναρχείου σχετικά με τη βελτίωση  του παραλιακού μετώπου και θέματα που αφορούν στη χερσαία ζώνη λιμένος. Επίσης τέθηκαν προς συζήτηση η απομάκρυνση των παροπλισμένων σκαφών που καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στη χερσαία ζώνη του λιμανιού, οι εργασίες ανακαίνισης για τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση  του κτιρίου που στεγάζεται το Λιμεναρχείο και γενικότερα ζητήματα του Λιμενικού Σώματος.

Από τις δυο πλευρές εκφράστηκε η διάθεση  για την από κοινού συνεργασία σε όλα τα θέματα που ανακύπτουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και τόνισαν ότι στόχος είναι η καλύτερη δυνατή  εξυπηρέτηση δημοτών και επισκεπτών.