Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης. Στα θέματα συζήτησης  ήταν το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση και παράδοση του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου.  Επίσης εξετάστηκε η συνεργασία του Συλλόγου με το Δήμο για τη διοργάνωση της καθιερωμένης Λευκής Νύχτας που θα πραγματοποιηθεί αρχές Ιουλίου.

Στη συνέχεια έγινε  ενημέρωση από πλευράς Δημάρχου  για την πορεία των εργασιών ανακαίνισης στο Σπίτι του Ναπολέοντα καθώς και για την πρόοδο, τη  χρηματοδότηση, τη διαμόρφωση και εφαρμογή μελέτης του παραλιακού μετώπου.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του τόνισε ότι πραγματοποιήθηκε μια εθιμοτυπική και παράλληλα ουσιαστική συνάντηση  με τον Εμπορικό Σύλλογο και  μια χρήσιμη συζήτηση ώστε μέσα από  κοινές πρωτοβουλίες  να επιδιωχθεί η υλοποίηση δράσεων για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.