Στην Ιεράπετρα το πρώτο open mall που δημοπρατήθηκε και υλοποιείται στην Κρήτη.

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

Στην Ιεράπετρα το πρώτο open mall που δημοπρατήθηκε και υλοποιείται στην Κρήτη.

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργο Καρανίκα.

 Στην Ιεράπετρα το πρώτο open mall που δημοπρατήθηκε και υλοποιείται στην Κρήτη

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, κ. Γιώργο Καρανίκα, αντιπροσωπεία των Εμπορικών Συλλόγων και του Προέδρου της ΟΕΣΚ κ. Μανόλη Κουμαντάκη, τον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μπινιχάκη και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου, κ. Μανόλη Πάγκαλο, υποδέχθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης. Κεντρικό θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η πορεία των εργασιών του έργου του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (OPEN MALL) το οποίο υλοποιείται αυτό το διάστημα στην Ιεράπετρα, προϋπολογισμού 1.442.137€ για τις οποίες υπήρξε αναλυτική ενημέρωση προς τον κο Καρανίκα. Το έργο έχει περατωθεί σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του. Έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι τσιμεντοστρώσεις και οι πλακοστρώσεις στις οδούς Λασθένους, Πλαστήρα, Εθνικής Αντιστάσεως, Κύπρου, Κουντουριώτου και Θεοτοκοπούλου, έχουν διαμορφωθεί τα πεζοδρόμια και ακολουθούν οι  φυτεύσεις δέντρων, οι υπογειοποιημένοι κάδοι, οι τέντες, η τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και ψηφιακών πινάκων.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Στο πλαίσιο της Δράσης Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου που υλοποιούνται στην Ελλάδα, το έργο του Open Μall στην Ιεράπετρα είναι το πρώτο στην Κρήτη και από τα πρώτα που βρίσκονται σε τόσο προχωρημένο στάδιο υλοποίησης. Σύντομα οι πολίτες και οι επισκέπτες της Ιεράπετρας θα απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία δίνοντάς τους το Open Mall τη δυνατότητα να κάνουν τη βόλτα τους και τις συναλλαγές τους σε μια πιο ελκυστική, πιο γνωστή, πιο οργανωμένη και εμπορική αγορά για τους επαγγελματίες και την πόλη.

Στόχος μας είναι να παραδώσουμε άμεσα στον εμπορικό κόσμο και στο καταναλωτικό κοινό σε πλήρη λειτουργία ένα έργο το οποίο φιλοδοξούμε να καταστεί τοπόσημο για όλο το εμπορικό κέντρο της πόλης προσφέροντας ξεχωριστές υπηρεσίες στους δημότες και τους επισκέπτες της Ιεράπετρας. Αποδείξαμε ως Δημοτική Αρχή ότι με έργα στηρίζουμε την ανάπτυξη του εμπορικού κόσμου του Δήμου μας.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ, κ. Καρανίκα, τον Πρόεδρο της ΟΕΣΚ κ. Κουμαντάκη, τον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μπινιχάκη και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας για τη συνεργασία και την υλοποίηση του κοινού μας οράματος για την αναβάθμιση της εμπορικής αγοράς της Ιεράπετρας».