Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κ. Σπυριδάκη και Εμμ. Χριστοδουλάκη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κ. Σπυριδάκη και Εμμ. Χριστοδουλάκη

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη  Βουλευτή Λασιθίου Κατερίνα Σπυριδάκη και τον Βουλευτή  Ανατολικής Αττικής Μανώλη Χριστοδουλάκη  του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ,  με καταγωγή από το Χουμεριάκο Μεραμβέλλου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης στο πλαίσιο περιοδείας των δυο Βουλευτών στο Νομό. Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Τζουμάκας, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Κουγιουμουτζάκης και  Μιχάλης Σπυριδάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μιχάλης Μπαχλιτζανάκης.

Κατά τη συνάντηση πραγματοποιήθηκε  μια εκτενής και ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον και την ορθή διαχείριση  του νερού. Δεν έλειψε η αναφορά σε τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας αλλά και στις επερχόμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου όπου τονίστηκε πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή των πολιτών  αφού μέσω των οργάνων της Ε.Ε. λαμβάνονται πολλές και σημαντικές αποφάσεις. 

Ακολούθησε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία εκπροσώπων φορέων.