Συνάντηση Δημάρχου με Δ.Σ. του Συλλόγου  Δρομέων Υγείας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

Συνάντηση Δημάρχου με Δ.Σ. του Συλλόγου  Δρομέων Υγείας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου  Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας δέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος  κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Γιώργου Χατζάκη και της εντεταλμένης συμβούλου αθλητισμού, αντιπροέδρου  του Συλλόγου κας Μαρίνας Αχλάτη.  

Τα μέλη, ενημέρωσαν για τον αγώνα Coast to Coast Race  που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου 2024  στην Ιεράπετρα. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν πρόκειται για: «Μία αγωνιστική διαδρομή, 21,1 χλμ.  από τις ομορφότερες και πιο γραφικές στην πανέμορφη Ανατολική Κρήτη. Με εκκίνηση από την παραλία της Παχειάς Άμμου στο Βόρειο Κρητικό πέλαγος, διανύει τον Ισθμό της Ιεράπετρας,  το στενότερο σημείο της Κρήτης και με φόντο το εκθαμβωτικό φαράγγι του Χα, περνάει μέσα από το χωριό της Επισκοπής, κατευθύνεται προς το Πάνω Χωριό και στη συνέχεια κατηφορίζει στο Κάτω Χωριό. Ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο, στρίβει και περνάει από το Κεντρί με τελικό προορισμό την πόλη της Ιεράπετρας. Φτάνοντας στην πόλη τα τελευταία 4 χιλιόμετρα είναι μια μικρή γνωριμία με την πόλη καθώς περνάει από τα πιο σημαντικά αξιοθέατά της και καταλήγει στο πάρκο Μίνως, αγγίζοντας πλέον το νότιο Κρητικό Πέλαγος (Λιβυκό πέλαγος) και έχοντας ολοκληρώσει μια διαδρομή που ενώνει την βόρεια με την νότια ακτή της Ανατολικής Κρήτης».

Παράλληλα  με τον παραπάνω αγώνα, θα γίνουν αγώνες δρόμου  και ένας δρόμος υγείας και δυναμικού βαδίσματος που θα απευθύνονται σε ενήλικες, παιδιά και Άτομα με Αναπηρία.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη το Δ.Σ. του Συλλόγου για τη  δράση του που όπως είπε, « προάγει το αθλητικό ιδεώδες, την ομαδικότητα και αφήνει  έντονο κοινωνικό αποτύπωμα με συμμετοχή ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων».

Εξέφρασε στη συνέχεια την πλήρη  στήριξη του Δήμου στην αθλητική αυτή διοργάνωση με παροχή κάθε βοήθειας που ζητήθηκε με κοινό σκοπό τη βέλτιστη διεξαγωγή των αγώνων και συνάμα την προβολή της Ιεράπετρας.