Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τους καθηγητές της Μουσικής Σχολής

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τους καθηγητές της Μουσικής Σχολής

Ιεράπετρα 15.4.2016

H Mουσική Σχολή του Δήμου Ιεράπετρας επιτελεί ένα σημαντικό έργο – Υποχρέωση μας να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις επιτυχούς λειτουργίας της δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Με τους καθηγητές της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με σκοπό τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν την λειτουργία της σχολής, την οργάνωσή της  και τον προγραμματισμό υποστηρικτικών παρεμβάσεων για την επόμενη χρονιά.

synantisi kathightes mousiki sxoli

Στην συνάντηση στην οποία παραβρέθηκαν επίσης η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, ο Διευθυντής, κ. Νίκος Κοϊνάς και η Καλλιτεχνική Διευθύντρια, κα. Μαρία Παπαγιαννάκη έγινε μια πλήρη ενημέρωση για τις μέχρι σήμερα ενέργειες για την αναβάθμιση της σχολής, για την λειτουργία για πρώτη φορά  του παραρτήματος στην Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού, αλλά για τους άμεσους στόχους της δημοτικής αρχής που αφορούν στην μεταστέγαση της σχολής και στην μετατροπή της σε Δημοτικό Ωδείο.

Όπως αναφέρθηκε, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν στην Μουσική Σχολή αυξήθηκε σημαντικά, αποδεικνύοντας έτσι για άλλη μια φορά τον σημαντικό ρόλο που επιτελεί μια καταξιωμένη πλέον δομή της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας.

Σημαντικό είναι, όπως τονίστηκε, ότι για πρώτη φορά την φετινή χρονιά, η λειτουργία της σχολής επεκτάθηκε και σε περιφερειακές περιοχές του δήμου, όπως στην Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερα παιδιά να αποκτήσουν μουσική παιδεία.

Απώτερο σκοπός, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους τους καθηγητές για το σημαντικό τους έργο, είναι η ενίσχυση της σημαντικής αυτής δομής και η διαμόρφωση κατάλληλου χώρου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των μαθημάτων, αλλά και όλων των μουσικών σχημάτων, όπως των χορωδιών και της φιλαρμονικής. Είναι γεγονός, ανέφερε, ότι η Μουσική Σχολή επιτελεί ένα σημαντικό έργο, προάγοντας τον πολιτισμό, οπότε η ενίσχυση και υποστήριξή της είναι προϋποθέσεις επιτυχούς λειτουργίας που  ως δημοτική αρχή έχουμε υποχρέωση να εξασφαλίσουμε.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας