ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Με την νέα Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου του Νομού Λασιθίου, κα Σοφία Τσαγκαράκη, τον Πρώην Πρόεδρο, κ. Γεώργιο Παραουλάκη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Νικόλαο Σφακιανάκη,  συναντήθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία της Αντιδημάρχου κας Χρύσας Χατζημαρκάκη. Η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα όπως το Υποθηκοφυλακείο, το Ειρηνοδικείο, το Πρωτοδικείο κ.α. καθώς επίσης και σε όσα προέκυψαν από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης μεταξύ του Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Κώστα Τσιάρα και αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου, με επικεφαλής την Πρόεδρο κα Σοφία Τσαγκαράκη.

Αμέσως μετά ο κ. Καλαντζάκης, δήλωσε τα εξής:  «Θα ήθελα να ευχηθώ στην κα Τσαγκαράκη καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντα και μια επιτυχημένη θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ευχαριστώ θερμά τον τέως Πρόεδρο, κ. Γιώργο Παραουλάκη, για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Είχαμε σήμερα μια πρώτη εποικοδομητική συζήτηση για ζητήματα που απασχολούν τον Δικηγορικό Σύλλογο και ενημερώθηκα σχετικά με τις εξελίξεις στον δικαστικό τομέα.

Από την πλευρά μας ως Δήμος Ιεράπετρας  στηρίζουμε την κα Τσαγκαράκη και τον Δικηγορικό Σύλλογο στις ενέργειές τους με κοινό στόχο την άμεση, απρόσκοπτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου Ιεράπετρας».