ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-35ος  ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-35ος  ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-35ος  ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ»

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, συναντήθηκε στο Γραφείο του με τον Πρόεδρο της νεοσύστατης μη κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-35ος Παράλληλος», κ. Γεώργιο Σωμαράκη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μιχάλη Σκλάβο, όπου και ενημερώθηκε για το αντικείμενο και τα σχέδια της εταιρίας. Μεταξύ των σκοπών της εταιρείας συγκαταλέγονται η προστασία και η ανάδειξη των αρχαιοτήτων και της ιστορίας, καθώς και η διάδοση των αξιών της πολιτιστικής κληρονομιάς, η συμβολή σε ανασκαφικές και διασωστικές εργασίες, η διατήρηση της επαφής με τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό και με την Ιστορία κ.α.

Στη συνέχεια, μετά το πέρας της συνάντησης,  ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής:
«Γνωρίζοντας και προσωπικά τα μέλη του Συμβουλίου τα οποία έχουν αποδείξει εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια πολλαπλώς το ενδιαφέρον τους για την ανάπτυξη του Δήμου Ιεράπετρας, είμαι σίγουρος ότι θα επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Η ιδέα τους για τη δημιουργία ενός ψηφιακού μουσείου της ιστορίας του θερμοκηπίου, μας βρίσκει θετικούς. Η Δημοτική Αρχή με γνώμονα πάντα την αναβάθμιση του Δήμου Ιεράπετρας θα σταθεί αρωγός στην πρόταση της συγκεκριμένης εταιρείας, όπως άλλωστε κάνουμε με κάθε εταιρεία ή σύλλογο που καταθέτει προτάσεις προ όφελος του Δήμου.

Εύχομαι στο Συμβούλιο και σε όλα τα μέλη της Εταιρείας «Ιεράπετρα-35ος Παράλληλος» καλή επιτυχία στο έργο που έχουν αναλάβει»