ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, στο αντίστοιχο Υπουργείο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην εξεύρεση χρηματοδοτήσεων έργων που αφορούν αναπλάσεις, κτιριακές υποδομές κ.α. και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη χρηματοδότηση των μελετών για κατασκευή χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων (parking) στην πόλη της Ιεράπετρας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κος Καλαντζάκης δήλωσε: « Κοινό αίτημα των κατοίκων, των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης της Ιεράπετρας αποτελεί η επίλυση του χρόνιου προβλήματος στάθμευσης που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι κινούνται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Η ύπαρξη ενός μεγάλου, σύγχρονου και ασφαλούς δημοτικού χώρου στάθμευσης είναι μια υποδομή που λείπει από την Ιεράπετρα, θα δώσει νέα πνοή και ανάπτυξη στις επιχειρήσεις, θα επιλύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα συμβάλλοντας παράλληλα στην ασφαλή μετακίνηση των διερχόμενων. Ως Δημοτική Αρχή κρίναμε ότι είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός χώρου στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες που αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια λόγω και της μεγάλης τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

Σε πρώτη φάση, ενημέρωσα τον Υπουργό για την ωριμότητα της ήδη υπάρχουσας μελέτης του Δήμου Ιεράπετρας και συζητήσαμε την προοπτική χρηματοδότησης του συγκεκριμένου έργου.

Ευχαριστώ τον Υπουργό, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, για την θετική ανταπόκρισή του και την πρόθεσή του να συμβάλει στην υλοποίηση του σχεδιασμού μας».