ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗ

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη και τον νέο Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκη, παρουσία του Ειδικού Συνεργάτη του, κ. Γεωργίου Κοϊνά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κος Γεωργαλάκης ενημερώθηκε ενδελεχώς για όλες τις ενέργειες της Επιτροπής Τουρισμού που έχουν πραγματοποιηθεί κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και για τις χρηματοδοτήσεις και τα έργα τα οποία αναφέρονται στην ενίσχυση του τουρισμού.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κος Καλαντζακης τόνισε: «Η απόφαση μου να αποκτήσει για πρώτη φορά ο Δήμος Ιεράπετρας ξεχωριστή αντιδημαρχία Τουρισμού έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνουμε ως Δημοτική Αρχή, έτσι ώστε να αυξηθεί ακόμη περισσότερο η επισκεψιμότητα στον Δήμο μας. Με τη νέα αντιδημαρχία στοχεύουμε στη διαμόρφωση μιας ακόμη μεγαλύτερης εξωστρεφούς στρατηγικής και στη συνέχιση με εντατικότερους ρυθμούς καινοτόμων δράσεων.

Αν και τα δυόμιση τελευταία χρόνια ήταν εξαιρετικά δύσκολα λόγω της πανδημίας και των δυσμενών συνεπειών που επέφερε σε όλους τους τομείς, κατορθώσαμε όχι μόνο να διατηρήσουμε το τουριστικό μας προϊόν αλώβητο, αλλά και να το ενισχύσουμε. Η αύξηση της επισκεψιμότητας που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στον Δήμο της Ιεράπετρας δεν είναι τυχαία. Είναι αποτέλεσμα μιας σειρά πρωτοβουλιών, δράσεων και έργων της Δημοτικής Αρχής σε συνεργασία τόσο με την Επιτροπή Τουρισμού όσο και με τους εμπλεκόμενους φορείς. Δεν επαναπαυόμαστε όμως, αλλά θέτουμε τον πήχη ακόμη ψηλότερα.

Ευχαριστώ την κα Ρουμελιωτάκη και τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού για τη μέχρι τώρα συνεργασία και εύχομαι στον κ. Γεωργαλάκη καλή επιτυχία στο νευραλγικό πόστο που αναλαμβάνει. Από τη μεριά μας τόσο εγώ ως Δήμαρχος, όσο και οι συνεργάτες μου, θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί στην προσπάθειά του αυτή».