ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ιεράπετρα, 14.12.2020

Δελτίο Τύπου

 Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Ιεράπετρας, προκειμένου να ενημερωθεί ο κ. Μακράκης σχετικά με το μείζονος σημασίας στεγαστικό πρόβλημα που υπάρχει, το οποίο επιτείνεται και από την εφαρμογή των μέτρων προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό. 

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: «Έπειτα από την επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, διαπιστώσαμε την επιτακτική ανάγκη εξεύρεσης άμεσης λύσης αναφορικά με το ζήτημα της στέγασης, οπότε και προγραμματίσαμε τη σημερινή συνάντηση. Ειδικά για το συγκεκριμένο σχολείο, συνεχίζουμε να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες και υποδομές με μια σειρά από παρεμβάσεις που έχουν ήδη γίνει (συντήρηση και ανάπλαση αύλειου χώρου, ελαιοχρωματισμοί, μονώσεις κτλ) και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ώστε να αναβαθμίζεται συνεχώς ποιοτικά διευκολύνοντας την εκπαιδευτική διαδικασία. Ξεκινάμε άμεσα τις ενέργειες για να επιλύσουμε το ζήτημα της διεύρυνσης του χώρου, έως ότου μεταστεγαστεί το σχολείο σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις. 

Θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία, τόσο με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Μακράκη Εμμανουήλ, όσο και με τον Διευθυντή του Ειδικού Σχολείου, κ. Αγγελούση και σε συνεργασία με την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη, θα διευθετήσουμε το πρόβλημα στέγασης προς όφελος των παιδιών».