ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Μακράκη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. 

 

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επεδίωξε την εν λόγω συνάντηση με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και των πρωτόγνωρων ισχυουσών συνθηκών λόγω πανδημίας προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαδικασίες που έχουν ακολουθηθεί και για πιθανές ανάγκες ή δυσκολίες που έχουν προκύψει.

 

Επιπλέον, ενημέρωσε τον κ. Μακράκη για το σύνολο των εργασιών που υλοποίησε το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Ιεράπετρας στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τόσο σε επίπεδο κτιριακών συντηρήσεων και επισκευών όσο και σε προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού.

 

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

 

«Ευχαριστώ τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Μακράκη για τη σύμπνοια απόψεων και για την άκρως παραγωγική συνεργασία.

 

Ως Δημοτική Αρχή παραμένουμε συνεχώς δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα φροντίζοντας να προσφέρουμε τις βέλτιστες εκπαιδευτικές συνθήκες και να δρομολογούμε λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν. 

 

Με τήρηση των μέτρων, με υπομονή και προσαρμοστικότητα συμπορευόμαστε και υπό τις τρέχουσες ιδιάζουσες συνθήκες με μαθητές και εκπαιδευτικούς για μία ομαλή και παραγωγική σχολική χρονιά για τα παιδιά του Δήμου Ιεράπετρας.»

kalantzakis-makrakis