ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ

 Δελτίο Τύπου

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ

Με τον Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Ιωάννη Παπαδάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», κ. Γεώργιου Ασπραδάκη.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προγραμματική σύμβαση Δήμου και Λιμεναρχείου Ιεράπετρας για την ανακαίνιση του κτιρίου του Λιμεναρχείου αξίας 90.000€, τις Χερσαίες Ζώνες Λιμένων Δήμου Ιεράπετρας, τις μελέτες και τα έργα  που πραγματοποιούνται στα αλιευτικά καταφύγια, τις Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κ.α.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής:

«Έχουμε πλέον την ευκαιρία μέσα από την εξομοίωση της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα να αλλάξουμε την όψη του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας.

Το Δημοτικό Λιμενικό  Ταμείο σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Δήμου και το Λιμεναρχείο θα προβεί άμεσα στην κατάθεση  προτάσεων και μελετών, ώστε έπειτα και από γόνιμο διάλογο με τους πολίτες να προβούμε στην αναδιαμόρφωση της παράκτιας Ιεράπετρας.

Ευχαριστώ τον κ. Παπαδάκη για το έργο του και τον βουλευτή κ. Πλακιωτάκη για τη στήριξή των προσπαθειών μας. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η άψογη συνεργασία και η σύμπνοια απόψεων με το Λιμεναρχείο της Ιεράπετρας και το Υπουργείο Ναυτιλίας.  Μέσα από κοινού ενέργειες κατορθώνουμε και επιλύουμε άμεσα τα ζητήματα που προκύπτουν προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών».

 

kalantzakis-me-limenarxh