ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TOY ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΦΕ – ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TOY ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΦΕ – ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Ιεράπετρα, 11.01.2021

Δελτίο Τύπου

Τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη, και  τον πρόεδρο του Συλλόγου Καφέ – Εστίασης, κ. Εμμανουήλ Μιχελαράκη, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Οι πρόεδροι ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στην αγορά της Ιεράπετρας και παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες εξαιτίας του συνεχόμενου lockdown και του ιδιαίτερου τρόπου λειτουργίας των καταστημάτων με το click away κατά την περίοδο των εορτών.

Τόσο ο κ. Μπινιχάκης όσο και ο κ. Μιχελαράκης δήλωσαν την ικανοποίηση τους για την απαλλαγή από τα τέλη ηλεκτροφωτισμού, καθαριότητας και κοινόχρηστων χώρων που εφάρμοσε ο Δήμος Ιεράπετρας καθώς είναι ένας από ελάχιστους Δήμους της χώρας που διευκόλυνε τους καταστηματάρχες με καθολική απαλλαγή τελών.

Ο Δήμαρχος δήλωσε τη συμπαράστασή του και τη μόνιμη στήριξη του στους εργαζομένους και των δύο κλάδων και έδωσε την έγκρισή του για τη διενέργεια δωρεάν rapid test από το Δήμο στα μέλη και των δύο συλλόγων. Επιπλέον, ανέφερε ότι θα γίνουν προσπάθειες για εκ νέου απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη και για το νέο έτος εφόσον συνεχίσουν οι επιχειρήσεις να παραμένουν κλειστές.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος: «Κατανοούμε τα προβλήματα των καταστηματαρχών και των εργαζομένων αυτές τις δύσκολες στιγμές. Τους στηρίζουμε και θα τους στηρίζουμε στο μέλλον με όποιον τρόπο μπορούμε. Τα έργα που υλοποιούμε και δρομολογούμε στο Δήμο θα ενισχύσουν την εμπορική δραστηριότητα επιταχύνοντας την ανάκαμψη των επιχειρήσεων από την περίοδο του lockdown.»