Συνεδρίαση σχολικής επιτροπής β/βαθμιας εκπαίδευσης

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Συνεδρίαση σχολικής επιτροπής β/βαθμιας εκπαίδευσης

Σας προσκαλούμε, στις 5 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα  Δευτέρα και ώρα 13.30 σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας»  στην αίθουσα  συνεδριάσεων, του 1ου ορόφου, του κτιρίου, «Μελίνα Μερκούρη»  Δημοκρατίας 31, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

  1.   Συγκρότηση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε σώμα-Νομιμοποίηση και Εξουσιοδότηση Προέδρου για οικονομική διαχείριση-τράπεζες, ΔΟΥ, Δικαστικές αρχές και λοιπούς φορείς, Νομικά και Φυσικά πρόσωπα.
  •   Αίτημα  από Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας, παραχώρηση χρήσης της αίθουσας πολλαπλών του παραλιακού σχολικού συγκροτήματος για πραγματοποίηση αποκριάτικης εκδήλωσης
  •   Αίτημα  από Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας, παραχώρηση χρήσης της αίθουσας πολλαπλών του παραλιακού σχολικού συγκροτήματος για πραγματοποίηση αποκριάτικης εκδήλωσης
  •   Αίτημα  από Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας, παραχώρηση χρήσης της αίθουσας πολλαπλών του παραλιακού σχολικού συγκροτήματος  για πραγματοποίηση εκδήλωσης του Συλλόγου.
  •  Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και ενδεικτικού προϋπολογισμού για την αποξήλωση  και αποκομιδή αμιαντούχων υλικών (καμινάδα) του Α Λυκείου Ιεράπετρας.

Η Πρόεδρος

της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Ιεράπετρας

Δασενάκη Κυριακή