Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έχοντας υπόψη:

Τις διατάξεις του άρθρο 78 του Ν. 4954/09-7-2022 (ΦΕΚ 136 Α΄) «Λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού και διοικητικών συμβουλίων εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19

 

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς  συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας  που θα γίνει τη  Δευτέρα 1  Αυγούστου 2022  και ώρα 12.00π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

 

Θέμα 1ο:  Κατανομή πιστώσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022 για την επισκευή και συντήρηση σχολικών τους κτιρίων.

Θέμα 2ο: Αίτηση από ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» παραχώρησης Δημοτικού Σχολείου Κουτσουρά   για πραγματοποίηση προγράμματος κατάρτισης Αγροτών, στο Δήμο Ιεράπετρας.

Θέμα 3ο: Αίτηση από Πολιτιστικό Σύλλογο Πευκών παραχώρησης του Δημοτικού Σχολείου Μακρύ- Γιαλού για πραγματοποίηση  μουσικής εκδήλωσης.

Θέμα 4o:Αίτηση από Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου για παραχώρηση χώρου στο σχολείο, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως έδρα του Συλλόγου.