ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Δημοσιεύτηκαν οι πίνακες κατάταξης, απορριπτέων και προσληπτέων που αφορούν τη με αριθμό πρωτ. 13294/29-8-2024 (ΑΔΑ:9Ο5ΝΩΡ8-7ΩΥ) της ΣΟΧ 4/2024
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της επιστημονικής και συμβουλευτικής επιτροπής για τη μελέτη
Στην  προσυνεδριακή  εκδήλωση που διοργάνωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος που έγινε  στο Ηράκλειο
Συνάντηση με τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας είχε ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της επιστημονικής και συμβουλευτικής επιτροπής για τη μελέτη και κατασκευή κτιρίου για τη μεταστέγαση των αρχαιολογικών ευρημάτων της περιοχής του Δήμου Ιεράπετρας. Εκτός από τη γνωριμία των μελών συζητήθηκαν ο καθορισμός των δέκα συναντήσεων έως τον Ιανουάριο του 2025, η δημιουργία τεσσάρων ομάδων εργασίας για θέματα σχετιζόμενα με την εύρεση και καταλληλόλητα  των διαθέσιμων χώρων, η χρηματοδότηση αλλά και ο καθορισμός των βραχυπρόθεσμων στόχων και δράσεων των επόμενων συναντήσεων.  Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Ν. Σκουλούδης (πρόεδρος) και Μιχαήλ Σπυριδάκης, ο αιδεσιμότατος π. Αθανάσιος Ταρλαντέζος και οι κύριοι Εμμανουήλ Μαρκόπουλος, Θεόδωρος   Μανουσάκης και Σταύρος Δαμηλάκης. Η επόμενη συνάντηση καθορίστηκε για την 15 Οκτωβρίου 2024.