ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΡΥΠΤΗΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΡΥΠΤΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΡΥΠΤΗΣ

Την Θρυπτή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης με τον Αντιδήμαρχο του Πρωτογενούς Τομέα και  της Αγροτικής Οδοποιίας, κ. Νεκτάριο Παπαδάκη, στην οποία αυτό το διάστημα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης, συντήρησης και καθαρισμού της αγροτικής οδοποιίας. Εκεί συναντήθηκαν και με τον Πρόεδρο του Κάτω Χωριού, κ. Εμμανουήλ  Πυργιωτάκη, όπου και συζήτησαν για επιπλέον έργα και εργασίες που χρειάζεται ο οικισμός της Θρυπτής.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επεσήμανε τα εξής: « Κάθε χρόνο ο Δήμος Ιεράπετρας προβαίνει στην επισκευή και συντήρηση εκατοντάδων χιλιομέτρων αγροτικών δρόμων σε όλες τις Κοινότητες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των δημοτών. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί συντήρηση και καθαρισμός των δρόμων σε πολλές Κοινότητες του Δήμου μας και θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες βάσει προγραμματισμού από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Στην περιοχή της Θρυπτής δραστηριοποιούνται κάτοικοι όχι μόνο από την Κοινότητα του Κάτω Χωριού, του Καβουσίου, του Αγίου Ιωάννου και του Ορεινού, αλλά και πολλοί επισκέπτες. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, λοιπόν, να υπάρχει απρόσκοπτη και άνετη πρόσβαση από τις τέσσερις αυτές περιοχές προς τη Θρυπτή. Για το λόγο αυτό η Δημοτική Αρχή και ο Αντιδήμαρχος, κ. Παπαδάκης, σε συνεργασία με τα συνεργεία του Δήμου Ιεράπετρας και με εξωτερικούς συνεργάτες εργάζονται αδιάλειπτα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Πάνω Χωριού, κ. Πυργιωτάκη, για την πολύ καλή συνεργασία που φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων».