Τηλεδιάσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας και αντιδημάρχου Α. Σκουλούδη με το δίκτυο πόλεων “Βιώσιμη Πόλη”

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Τηλεδιάσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας και αντιδημάρχου Α. Σκουλούδη με το δίκτυο πόλεων “Βιώσιμη Πόλη”

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

29/3/2024

Στο πλαίσιο  συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ιεράπετρας και του Δικτύου Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη» πραγματοποιήθηκε  τηλεδιάσκεψη στην οποία εκ μέρους του Δήμου συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Σκουλούδης.

Τέθηκαν προς συζήτηση, το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Λασιθίου, το συνεδριακό κέντρο ΑΓΡΕΞ, η ενεργειακή αναβάθμιση κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου και η χρήση φωτοβολταϊκών ή άλλων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντολογικού  αποτυπώματος με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους. Επίσης συζητήθηκε η προώθηση άλλων δραστηριοτήτων της «Βιώσιμης Πόλης» για τις  οποίες ο Δήμος  δεν έχει ζητήσει υποστήριξη έως τώρα. Αποφασίστηκε η πύκνωση των διαδικτυακών συναντήσεων για τους επόμενους μήνες με σκοπό την περαιτέρω συνεργασία σε προγράμματα ωφέλημα προς τους Δημότες Ιεράπετρας.