Υλοποιούμε το Πρόγραμμά μας. Τα έργα δε θα σταματήσουν, θα συνεχιστούν, θα ολοκληρωθούν και θα κριθούν από τους χιλιάδες δημότες της Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

Υλοποιούμε το Πρόγραμμά μας. Τα έργα δε θα σταματήσουν, θα συνεχιστούν, θα ολοκληρωθούν και θα κριθούν από τους χιλιάδες δημότες της Ιεράπετρας

Υλοποιούμε το Πρόγραμμά μας. Τα έργα δε θα σταματήσουν, θα συνεχιστούν, θα ολοκληρωθούν και θα κριθούν από τους χιλιάδες δημότες της Ιεράπετρας

 

Ως Δημοτική Παράταξη «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» αισθανόμαστε την υποχρέωση να απαντήσουμε στις αιτιάσεις ορισμένων δημοτών οι οποίοι δυσανασχετούν γενικά με τα έργα που υλοποιούνται στην πόλη της Ιεράπετρας, αλλά και  με το έργο του ύφαλου κυματοθραύστη και την τεχνητή αναπλήρωση της παραλίας που αυτό το διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

Ειδικά το συγκεκριμένο είναι ένα πρωτοποριακό έργο για όλη την Ελλάδα, ένα έργο μείζονος σημασίας για την πόλη της Ιεράπετρας, καθώς θα ξαναδημιουργήσουμε την αμμώδη παραλία μας που χάθηκε πριν από πολλά χρόνια, μιας παραλίας που θα ανήκει σε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου.

Ήρθε η ώρα η εικόνα του παραλιακού μετώπου να αλλάξει και θα αλλάξει. Έχουν γίνει όλες οι ενέργειες. Πέρα από το έργο του ύφαλου κυματοθραύστη και της αναπλήρωσης της παραλίας, υπάρχει εγκεκριμένη μελέτη για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου  και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση ύψους 4.000.000€.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν είναι δυνατόν για τα οικονομικά συμφέροντα κάποιων να στερηθούν χιλιάδες δημότες  της Ιεράπετρας τις θετικές συνέπειες ενός τόσου μεγάλου έργου.

Η Δημοτική μας Παράταξη και ο επικεφαλής μας, Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, στηρίζει πάνω από όλα τα συμφέροντα όλων των δημοτών της Ιεράπετρας. Και αυτή τη στιγμή το συμφέρον της Ιεράπετρας είναι να ολοκληρωθούν όλα αυτά τα έργα τα οποία είναι αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, πολυσύνθετα, αφορούν διάφορες κατηγορίες, όπως αναπλάσεις, λιμενικά έργα, πρασίνου, ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, κ.α. βάσει προδιαγραφών και συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων. Είναι υποχρέωση μας να τα στηρίξουμε όλοι για το καλό του Δήμου μας.

Ως παράταξη έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας η οποία είναι στελεχωμένη με το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό και τη στηρίζουμε μαζί με τους Συνεργάτες μας για όλα τα έργα για τα οποία  εκ του νόμου έχει την ευθύνη της επίβλεψης. Αν κάποιοι εκ του ασφαλούς θέλουν να το «παίζουν» λιμενολόγοι, μηχανικοί, αρχαιολόγοι, τοπογράφοι, αρχιτέκτονες, δεν μας αφορά. Εμείς ακολουθούμε τις οδηγίες των υπεύθυνων για όλα τα έργα που υλοποιούνται βάσει εγκεκριμένων και αδειοδοτημένων μελετών.

Ενημερώνοντας τους πολίτες επαναλαμβάνουμε ότι υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας  και ότι όλα τα έργα ανεξαρτήτως βουλευτικών ή δημοτικών εκλογών δεν θα σταματήσουν, θα συνεχιστούν, θα ολοκληρωθούν και θα κριθούν από τους χιλιάδες δημότες του Δήμου της Ιεράπετρας.

Η Δημοτική Παράταξη

 

Ιεράπετρα Νέα Πορεία