Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με τον  ΕΣΔΑΚ για τη δημιουργία δικτύου γωνιών ανακύκλωσης .

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με τον  ΕΣΔΑΚ για τη δημιουργία δικτύου γωνιών ανακύκλωσης .

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με τον  ΕΣΔΑΚ για τη δημιουργία δικτύου γωνιών ανακύκλωσης .

 

Μετά την έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιεράπετρας της σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου και του ΕΣΔΑΚ για τη δημιουργία δικτύου γωνιών ανακύκλωσης   , υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου κ. Καλαντζακη και του προέδρου του ΕΣΔΑΚ κ. Καλογερακη.

Θα παραχωρηθουν  στο Δήμο δωρεαν 4 γωνιές ανακύκλωσης με σκοπό την παροχή στους Δημότες σύγχρονα συστήματα διαλογής στην πηγή διαφόρων ρευμάτων αποβλήτων. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση  στα γραφεία του ΕΣΔΑΚ στο Ηράκλειο   μεταξύ της Αντιδημάρχου κας Ρουμελιωτάκη και του προέδρου κ. Καλογεράκη για την παράδοση της παραπάνω συμβασης.

Επίσης συζητήθηκαν  θέματα που αφορούν τη διαχείριση των απορριμμάτων,  την αναβάθμιση του ΣΜΑ στο Δήμο μας, το τέλος ταφής , τα μεταφορικά των ανακυκλώσιμων υλικών κλπ.

Την επόμενη εβδομάδα θα προμηθευτούμε κάποιους μικρούς κάδους ανακύκλωσης από τον ΕΣΔΑΚ  για εσωτερικούς χώρους των Υπηρεσιών του Δήμου και άλλων Δημοσίων  Υπηρεσιών για πιο σωστή διαχείριση των απορριμμάτων  στους χώρους εργασίας των Υπαλλήλων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη που μου έχει εμπιστευθεί αυτήν τη θέση και ένα ακόμη ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΕΣΔΑΚ για την αγαστή συνεργασία που έχουμε.

Το έργο της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου συνεχίζεται!!!!!!