Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Η Ιεράπετρα εντάχθηκε  πλέον και επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων ως το τεσσαρακοστό έβδομο
Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας
Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση: "Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες"
Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ιεράπετρας

Ιδιαίτερης σημασίας η σημερινή μέρα για την Ιεράπετρα καθώς το απόγευμα, σε ειδική τελετή, υπογράφεται το πρωτόκολλο ένταξης της πόλης, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο ιδρυτής και επίτιμος  πρόεδρος της Ομοσπονδίας και εξ αίματος συγγενής του Μεγάλου Ναπολέοντα κ. Κάρολος Βοναπάρτης,  ο οποίος  μαζί με τον […]

Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου Ιεράπετρας

                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ιεράπετρας στα πλαίσια των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του covid-19, ανακοινώνει ότι από 01 Φεβρουαρίου 2021 σύμφωνα με την υπ.αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.: 6877 Κοινή Υπουργική Απόφαση, όλες οι  Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου Ιεράπετρας θα είναι κλειστές, εκτός από τις  εξής:

  • Το Βουζουνεράκειο Στάδιο, το οποίο θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 08.00π.μ έως 10.30π.μ. και από τις 15.30μ.μ έως 17.30μ.μ, προκειμένου να δραστηριοποιούνται αθλητές ατομικών αθλημάτων σε ομάδες τριών (3) ατόμων συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, χωρίς την παρουσία θεατών και  η ομάδα ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Ιεράπετρας 1970 ΠΑΕ, καθώς αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της SUPERLEANGUE 2, επίσης  χωρίς την παρουσία θεατών                         
  • το Μισεδάκειο Αθλητικό Κέντρο στα γήπεδα αντισφαίρισης (τένις),   όπου θα μπορούν να δραστηριοποιούνται χωρίς την παρουσία θεατών,  ομάδες τεσσάρων (4) ή τριών (3) αθλητών, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή σε κάθε γήπεδο.

Επίσης χρήση των παραπάνω αθλητικών χώρων μπορούν να κάνουν όσοι αθλητές αναφέρονται σε ονομαστικές καταστάσεις που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για την κάλυψη των αναγκών προετοιμασίας τους για του Ολυμπιακούς και  Παραολυμπιακούς Αγώνες του έτους 2021.

 Σε κάθε περίπτωση η δραστηριοποίηση Αθλητών  στις παραπάνω Αθλητικές Εγκαταστάσεις, είναι δυνατή μόνο εφόσον ακολουθείται Υγειονομικό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για Covid-19 με τεστ αντιγόνου, από διαπιστευμένα εργαστήρια.

Παρακαλούνται οι προπονητές και οι αθλητές να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για τα αθλήματα που δραστηριοποιούνται.

  ΜΕΔ     

  Η Αντιδήμαρχος  

  Χρυσούλα Χατζημαρκάκη