Δελτίο Τύπου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Στις 09/05/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00
Η Υπηρεσία Καθαριότητας ενημερώνει τους δημότες ότι την Κυριακή του Πάσχα καθώς επίσης και την Τρίτη
Το ΚΑΠΗ του Δήμου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας  Εμμανουήλ Φραγκούλης συνοδευόμενος

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για τη δωρεά της συσκευής αντιμετώπισης πνιγμού  που θα χρησιμοποιηθεί σε ώρα ανάγκης στον βρεφονηπιακό σταθμό Μακρύ Γιαλού του Δήμου Ιεράπετρας είμαστε ευγνώμονες και ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μακρύ Γιαλού και τους εκπαιδευτικούς που είχαν την πρωτοβουλία και το συντονισμό. Επίσης ευχαριστούμε θερμά […]

Απόφαση προληπτικής απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA,

Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φοιτητές οι οποίοι σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο του Portland στο Oregon των ΗΠΑ και βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Ιεράπετρα, δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας Ζωικής παραγωγής και Αλιείας, Μιχάλη Σπυριδάκη. Οι φοιτητές μαζί με τους εκπαιδευτικούς που τους συνοδεύουν  συλλέγουν στοιχεία για  την κλιματική αλλαγή στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής εργασίας τους. 

Ο Δήμαρχος αφού καλωσόρισε τους φοιτητές και τον συνοδό τους Ζήνωνα Αγγελόπουλο, τους μίλησε για την οικονομία της περιοχής που στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων και τον τουρισμό, αναφέρθηκε  στις ομορφιές του τόπου μας και ευχήθηκε στα παιδιά να απολαύσουν τη διαμονή τους. Εν συνεχεία τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα που θα τους θυμίζουν το πέρασμά τους από την Ιεράπετρα.