ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιεράπετρα 12/04/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενόψει των εορτών του Πάσχα και της έναρξης της τουριστικής περιόδου οι Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για τις εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού στην πόλη της Ιεράπετρας στη Δημοτική Κοινότητα Μακρύ Γιαλού και σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

Καθαρισμοί στα κοιμητήρια και στους κοινόχρηστους χώρους , κλαδέματα και αποψιλώσεις χόρτων από τους χώρους πρασίνου και τις παιδικές χαρές έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται εδώ και αρκετές ημέρες.

Οι Υπηρεσίες μας σε συνεργασία με τους προέδρους και τους πολιτιστικούς συλλόγους , προσπαθούμε όλοι μαζί να δώσουμε ένα καθαρό περιβάλλον όχι μόνο στους Δημότες μας αλλά και στους επισκέπτες που θα έρθουν να περάσουν τις εορτές του Πάσχα στην πόλη μας.

Οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια παρά τις ελλείψεις μας σε προσωπικό, να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Ωστόσο απαιτείται και η συμμετοχή όλων μας στο να κρατήσουμε την πόλη και τα χωριά μας καθαρά. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων καθώς και των εστίασης και αναψυχής για τη διατήρηση των χώρων τους καθαρό ενόψει των εορτών του Πάσχα αλλά και της νέας τουριστικής περιόδου.

Εξάλλου η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας! 

Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση!

Οι  αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι

Μαρία Ρουμελιωτάκη

Κωστής Αστροπεκάκης

Μανώλης Βρυγιωνάκης