ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε, σε  κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση, την 27η Ιουνίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:15  με θέμα:
Το Δήμαρχο Ιεράπετρας  κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη  επισκέφθηκε στο γραφείο του  ο Ταξίαρχος  κ. Σπανουδάκης Κωνσταντίνος
Ο Δήμος Ιεράπετρας στην προσπάθειά του  να ενισχύσει τον δύσκολο τομέα της καθαριότητας, προμηθεύτηκε μια νέα ηλεκτροκίνητη
«Η ορεινή Μινωική Ιεράπετρα: παλιές και νέες ανασκαφές του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ανατολή και την Καλαμαύκα.» με ομιλητή τον Καθηγητή κ. Γιάννη Παπαδάτο.
Σας προσκαλούμε, στις 26 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30 σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ιεράπετρας στην προσπάθειά του  να ενισχύσει τον δύσκολο τομέα της καθαριότητας, προμηθεύτηκε μια νέα ηλεκτροκίνητη  σκούπα με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ώστε να καλυφθούν ανάγκες καθαρισμού στο κέντρο της πόλης. Οι εργαζόμενοι οδοκαθαριστές ενημερώθηκαν για τη χρήση της από τον υπεύθυνο της εταιρίας παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Γιακουμάκη.

Η σκούπα είναι εύκολη στο χειρισμό της, είναι  χωρητικότητας 240 λίτρων απορριμμάτων, διατηρεί αυτονομία έως και 12 ώρες και δύναται να χρησιμοποιηθεί για απολύμανση χώρων με τη χρήση εγκεκριμένων σκευασμάτων.

Όπως δήλωσε ο κ. Αντιδήμαρχος, « η Δημοτική Αρχή στηρίζει τις υπηρεσίες του Δήμου και προχωρά στον εκσυγχρονισμό τους  με κατάλληλο εξοπλισμό, νέας τεχνολογίας. Στόχος μας είναι το επόμενο διάστημα να προστεθούν επιπλέον ίδια οχήματα στην υπηρεσία προκειμένου να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η καθαριότητα σε δρόμους, πεζοδρόμια κοινόχρηστους χώρους κ.λ.π. μέσα στην πόλη. Πιστεύουμε ότι με τη συνεργασία των πολιτών, που κρίνεται αναγκαία, θα μπορέσουμε να συμβάλουμε στη διατήρηση της καλής εικόνας της πόλης μας».