ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Η Ιεράπετρα εντάχθηκε  πλέον και επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων ως το τεσσαρακοστό έβδομο
Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας
Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση: "Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες"
Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ιεράπετρας

Ιδιαίτερης σημασίας η σημερινή μέρα για την Ιεράπετρα καθώς το απόγευμα, σε ειδική τελετή, υπογράφεται το πρωτόκολλο ένταξης της πόλης, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο ιδρυτής και επίτιμος  πρόεδρος της Ομοσπονδίας και εξ αίματος συγγενής του Μεγάλου Ναπολέοντα κ. Κάρολος Βοναπάρτης,  ο οποίος  μαζί με τον […]

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Τηλ 28423 40380 – Fax 28420 25922

Δημοκρατίας  31 (Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη)
TK 72 200 Ιεράπετρα

Δελτίο τύπου

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Μετά το θετικό κρούσμα που ανιχνεύτηκε στο βρεφονηπιακό σταθμό ‘Αγίας Φωτεινής’ ενημερώνουμε τους πολίτες της Ιεράπετρας ότι: Τα μοριακά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη τις οικογένειας του νηπίου  είναι αρνητικά. Σε όλους τους χώρους, όλων των τμημάτων του σταθμού γίνεται απολύμανση και  διενεργούνται rapid test σε όλο το προσωπικό των δημοτικών παιδικών σταθμών Ιεράπετρας (Αγίας Φωτεινής και Ναυμαχίας), Κάτω Χωριού, Μακρύ Γιαλού, Κεντριού και Γρα Λυγιάς. Μετά το πέρας 10 ημερών το νήπιο θα υποβληθεί εκ νέου σε μοριακό τεστ και θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Επίσης ενημερώνουμε τους γονείς που τα παιδιά τους φιλοξενούνται στο σταθμό,  ότι καθ’ υπόδειξη του ΕΟΔΥ το τμήμα θα παραμείνει κλειστό, μέχρι την εκ νέου  διενέργεια τεστ (δηλαδή μετά το πέρας των 10 ημερών) οπότε και θα ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα.

Η λειτουργία του υπόλοιπου σταθμού θα γίνεται κανονικά από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ

   Σακαδάκη Μαρία