Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Η Ιεράπετρα εντάχθηκε  πλέον και επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων ως το τεσσαρακοστό έβδομο
Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας
Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση: "Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες"
Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ιεράπετρας

Ιδιαίτερης σημασίας η σημερινή μέρα για την Ιεράπετρα καθώς το απόγευμα, σε ειδική τελετή, υπογράφεται το πρωτόκολλο ένταξης της πόλης, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο ιδρυτής και επίτιμος  πρόεδρος της Ομοσπονδίας και εξ αίματος συγγενής του Μεγάλου Ναπολέοντα κ. Κάρολος Βοναπάρτης,  ο οποίος  μαζί με τον […]

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου

9.07.2024

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε σχολείο

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας,  ο Συντονιστής  Δημήτριος Μιχελάρος  και το Προσωπικό της Δομής ευχαριστούν θερμά τη Διεύθυνση  και τους Εκπαιδευτικούς, τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας καθώς επίσης και όλους όσοι συμμετείχαν στην επιτυχημένη εκδήλωση <Φεστιβαλάκι Ναυμαχίας> που υλοποιήθηκε  στις 15 Ιουνίου 2024 στο χώρο της Ναυμαχίας  -μια εκδήλωση για την διαπολιτισμικότητα-και που στο  πλαίσιο αυτής συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και για τη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η συνάντηση πολιτισμών και σχολείων προώθησε και την αλληλεγγύη και την προσφορά στο συνάνθρωπο! Συγχαρητήρια για τη σύλληψη και για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης! Σας ευχαριστούμε πολύ!