Με τη Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμ. Φραγκούλης

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, προσκαλεί φίλους και υποστηρικτές να επισκεφτούν
Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας  Δήμου Ιεράπετρας
Από το Τμήμα  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,   και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνουμε

Με τη Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμ. Φραγκούλης

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης είχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών  Γιώργος Χατζάκης μέλος του  ΟΕΕ/ΤΑΚ και ο ίδιος.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες και οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δυο μερών  και  η συμμετοχή του Επιμελητηρίου ως  επιστημονικού  φορέα σε επιτροπές του Δήμου, με κατάθεση απόψεων και προτάσεων. Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος Ευάγγελος Γκλάκας, το ΟΕΕ/ΤΑΚ έχει τη δυνατότητα εκπόνησης οικονομικών μελετών και μελετών βιωσιμότητας οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν πρακτική εφαρμογή και να αξιοποιηθούν υποστηρικτικά στην παραγωγή του δημοτικού έργου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης  για τη χρήσιμη συζήτηση και τόνισε ότι θα επιδιωχθεί η συνεργασία μέσα από παρεμβάσεις  που θα ωφελήσουν  την τοπική κοινωνία.