Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας συναντήθηκε με τη συντοπίτισσα υποψήφια ευρωβουλευτή Γεωργία Λαμπράκη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, προσκαλεί φίλους και υποστηρικτές να επισκεφτούν
Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας  Δήμου Ιεράπετρας
Από το Τμήμα  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,   και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνουμε

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας συναντήθηκε με τη συντοπίτισσα υποψήφια ευρωβουλευτή Γεωργία Λαμπράκη

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η συντοπίτισσα, υποψήφια ευρωβουλευτής κα Γεωργία Λαμπράκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη. Η κα Λαμπράκη με καταγωγή από την Ιεράπετρα είναι Οικονομική Αναλύτρια με μεταπτυχιακό στο Διεθνές Μάρκετινγκ και είναι υποψήφια με το κόμμα “Δημοκράτες” του Ανδρέα Λοβέρδου.  Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία περιστράφηκε κυρίως γύρω από θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής, τέθηκαν  ζητήματα που αφορούν την παροχή υπηρεσιών υγείας, την οικονομία, την εκπαίδευση, την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος της  ευχήθηκε κάθε  επιτυχία στις επικείμενες ευρωεκλογές ενώ από πλευράς της η κα Λαμπράκη του αντευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.