Πρόσκληση σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Η Ιεράπετρα εντάχθηκε  πλέον και επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων ως το τεσσαρακοστό έβδομο
Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας
Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση: "Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες"
Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ιεράπετρας

Ιδιαίτερης σημασίας η σημερινή μέρα για την Ιεράπετρα καθώς το απόγευμα, σε ειδική τελετή, υπογράφεται το πρωτόκολλο ένταξης της πόλης, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο ιδρυτής και επίτιμος  πρόεδρος της Ομοσπονδίας και εξ αίματος συγγενής του Μεγάλου Ναπολέοντα κ. Κάρολος Βοναπάρτης,  ο οποίος  μαζί με τον […]

Πρόσκληση σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ταχ.Δ/νση: Δημοκρατίας 31

Ταχ.Κώδικας: 72200 Ιεράπετρα

Πληροφορίες: Τσικαλουδάκη Θεονύμφη

Τηλέφωνο:      (28423) 40361

E-mail:  n.tsikaloudaki@0448.syzefxis.gov.gr

 

 

Ιεράπετρα  10/03/2023

Αριθμ. πρωτ.2835

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΠΡΟΣ

Τακτικά Μέλη

Χατζημαρκάκη Χρυσούλα

Ασπραδάκη Γεώργιο

Βρυγιωνάκη Εμμανουήλ

Μαστοράκη  Πέτρο

Κουγιουμουτζάκη Γεώργιο

Πανταζή Αργύρη

     Αναπληρωματικά μέλη

Αστροπεκάκη Κων/νο

Μπινιχάκη   Ευάγγελο

Πετρά  Αντώνιο

 

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

 

Έχοντας υπόψη:

Τις διατάξεις του άρθρο 78 του Ν. 4954/09-7-2022 (ΦΕΚ 136 Α΄) «Λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού και διοικητικών συμβουλίων εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας στις 14/03/2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

 

1 Καθορισμός όρων διακήρυξης του έργου: Κατασκευή αγωγού ομβρίων στον οικισμό Φέρμα του Δήμου Ιεράπετρας. (Εισηγητής : Γιώργος Ασπραδάκης).
2  Έγκριση μελέτης και καθορισμός όρων διακήρυξης για την «Κατασκευή υδρευτικής γεώτρησης στην Τ.Κ. Ανατολής θέση Λειβάδια» (Εισηγητής : Γιώργος Ασπραδάκης).
3 Έγκριση Πρακτικού 2 για το έργο: Ανακαίνιση των ΚΕΠ Δήμου Ιεράπετρας. (Εισηγητής : Γιώργος Ασπραδάκης).
4Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου στην Αθήνα. (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη).
5Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 1.070.000,00 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης  και Ανθεκτικότητας για την πράξη: Βελτίωση οδικής ασφάλειας στον Δήμο Ιεράπετρας και τροποποίηση προϋπολογισμού. (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
6Εξειδίκευση πίστωσης για την προμήθεια με τίτλο «Ταχυδρομικά Τέλη», συνολικού ποσού 1.400,09 € Κ.Α.02.00.6221.01(Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
7Εξειδίκευση πίστωσης για τις «Δαπάνες δεξιώσεων & Εθνικών ή τοπικών εορτών» που αφορούν στη προμήθεια στεφάνων και στην εργασία της ηχητικής κάλυψης για την 25η Μαρτίου 2023(Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
8Έγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διακήρυξης για την «Εργασία Συντήρησης & Επισκευής Οχημάτων & Μηχανημάτων Δήμου Ιεράπετρας 2023»  (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
9Έγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών και καθορισμός των όρων  διακήρυξης για την «Ναυαγοσωστική Κάλυψη Πολυσύχναστων Παραλιών» (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
10Έγκριση πρακτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Ενίσχυση της Μικροκινητικότητας στο Δήμο Ιεράπετρας»(παραλαβή προσφορας, έλεγχος δικαιολογητικών συμμετοχής-τεχνικής & οικονομικής προσφοράς) (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)

 

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

Θεοδόσιος Καλαντζάκης