Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Ιεράπετρα, 30-4-2024 Αρ. Πρωτ.  5844       ΘΕΜΑ: Γνωστοποίηση της ΑΠ 37751/24-4-2024 προκήρυξης του ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Έχοντας υπόψη: Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε     Γνωστοποιούμε την ΑΠ 37751/24-4-2024 προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών για την εκλογή των είκοσι ενός (21) […]

Στις 09/05/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00
Η Υπηρεσία Καθαριότητας ενημερώνει τους δημότες ότι την Κυριακή του Πάσχα καθώς επίσης και την Τρίτη
Το ΚΑΠΗ του Δήμου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας  Εμμανουήλ Φραγκούλης συνοδευόμενος

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για τη δωρεά της συσκευής αντιμετώπισης πνιγμού  που θα χρησιμοποιηθεί σε ώρα ανάγκης στον βρεφονηπιακό σταθμό Μακρύ Γιαλού του Δήμου Ιεράπετρας είμαστε ευγνώμονες και ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μακρύ Γιαλού και τους εκπαιδευτικούς που είχαν την πρωτοβουλία και το συντονισμό. Επίσης ευχαριστούμε θερμά […]

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής.

Σας προσκαλούμε στις 05/04/2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1Έγκριση τεχνικής έκθεσης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της εργασίας  με τίτλο «Περισυλλογή και μεταφορά ογκωδών σύμμικτων απορριμμάτων για το έτος 2024».(Εισηγητής Γιακουμάκης Γεώργιος)
2Εξειδίκευσης πίστωσης σε βάρος του Κ.Α. 02.00.6073.01 με γενικό τίτλο «Δαπάνες επιμόρφωσης προσωπικού και συμμετοχής σε συνέδρια και σεμινάρια», συνολικού ποσού 170,00€ (Εισηγητής: Χατζάκης Γεώργιος).
3Επέκταση δημοτικού φωτισμού – χορήγηση νέας παροχής στην Εθνάρχου Μακαρίου.(Εισηγητής: Τζώρτζης Εμμανουήλ).
4 Ενεργοποίηση της προαίρεσης  των συμβάσεων της προμήθειας τροφίμων 2023-2024 του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας  (Εισηγήτρια: Περακάκη Φωτεινή)                                                                           
5Παραλαβή μελέτης «Ολοκλήρωση των μελετών και της περιβαλλοντικής αδειοδότησης του έργου Λιμένας Μακρύ Γιαλού». (Εισηγητής: Τζώρτζης Εμμανουήλ).
6Παραλαβή μελέτης «Μελέτη Πράξης Αναλογισμού στην παραλία των Φερμών» (Εισηγητής: Τζώρτζης Εμμανουήλ).
7Kαθορισμός των όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στη θέση Κοτσιφιανή. (Εισηγητής: Χατζάκης Γεώργιος).
8 Παράταση του συνολικού χρονοδιαγράμματος της Προγραμματικής Σύμβασης με τίτλο «ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» μεταξύ του  ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ με Δ.Τ.: «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» και του ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.  (Εισηγητής: Τζώρτζης Εμμανουήλ).
9Έκτακτη επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας και τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Ιεράπετρας οικονομικού έτους 2024.(Εισηγητής: Χατζάκης Γεώργιος).

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Εμμανουήλ Φραγκούλης