ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ● ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Η Ιεράπετρα εντάχθηκε  πλέον και επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων ως το τεσσαρακοστό έβδομο
Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας
Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση: "Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες"
Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ιεράπετρας

Ιδιαίτερης σημασίας η σημερινή μέρα για την Ιεράπετρα καθώς το απόγευμα, σε ειδική τελετή, υπογράφεται το πρωτόκολλο ένταξης της πόλης, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο ιδρυτής και επίτιμος  πρόεδρος της Ομοσπονδίας και εξ αίματος συγγενής του Μεγάλου Ναπολέοντα κ. Κάρολος Βοναπάρτης,  ο οποίος  μαζί με τον […]

ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ● ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Ιεράπετρα, 06.03.2023

 

Δελτίο Τύπου

ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ● ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

 

Υπεγράφη σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιου Καλαντζάκη και εκπροσώπου αναδόχου εταιρείας, παρουσία του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου, κ. Γιώργου Κοϊνά, που αφορά την προμήθεια εξοπλισμού για το Νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Ιεράπετρας (Κ.Δ.Α.Π- Μ.Ε.Α) προϋπολογισμού 60.607,57 ευρώ.

Συγκεκριμένα ο εξοπλισμός αυτός αφορά έπιπλα, τεχνολογικό εξοπλισμό γραφείου, πλήρη εξοπλισμό κουζίνας και είδη Φυσικοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Γυμναστικής.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος τόνισε τα εξής:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς ερχόμαστε σήμερα μετά  από την υπογραφή  αυτής της σύμβασης, που αφορά τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του νέου Κ.Δ. Α. Π – Μ.Ε.Α  σύμφωνα με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, να ολοκληρώσουμε το έργο που αφορούσε το νέο κτίριο.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο που χωρίς προβλήματα και τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα θα παραδώσουμε στους ωφελούμενους πολύ σύντομα.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία από την πρώτη στιγμή απέναντι σε θέματα σχετικά με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ και των οικογενειών τους, ως Δημοτική Αρχή λειτουργήσαμε την πρώτη δομή Κ.Δ.Α.Π- Μ. Ε.Α του Νομού Λασιθίου, μια από τις ελάχιστες στην Κρήτη την οποία και στηρίξαμε καλύπτοντας τις ανάγκες της.

Το νέο Κ.Δ.Α.Π-Μ.Ε.Α πλέον, με την έναρξη της λειτουργίας του θα προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο, λειτουργικό, ποιοτικό, ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον, ώστε οι ωφελούμενοι να αναπτύξουν επιπλέον την προσωπικότητά τους, να αναπτύξουν κοινωνικές δεξιότητες και να ενταχθούν ομαλά στον κοινωνικό ιστό.

Ευχαριστώ  όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του έργου».