Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου

Με τον πρόεδρο κ. Εμμανουήλ Χαχλιούτη και μέλη του  Διοικητικού  Συμβουλίου του ΚΤΕΛ Ηρακλείου -Λασιθίου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης. Παρουσία της Γ.Γ. του Δήμου Μαρίας Φραντζεσκάκη και των αντιδημάρχων Γ. Χατζάκη και Εμμ. Τζώρτζη.

  Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η πρόταση  δημιουργίας δικτύου αστικής συγκοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Θα εκπονηθεί σχετική μελέτη η οποία θα δείξει τις ανάγκες που υπάρχουν στο θέμα της μετακίνησης των δημοτών.

  Στα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι η διευκόλυνση των πολιτών στις  καθημερινές μετακινήσεις τους στην πόλη και η  κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση που παρατηρείται στον κεντρικό αστικό ιστό, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

   Ο κ. Δήμαρχος  δήλωσε ότι, «η όποια  απόφαση θα παρθεί μετά την παρουσίαση στοιχείων της μελέτης, που στόχο θα έχει  να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο, τις ανάγκες των δημοτών».