ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Η Ιεράπετρα εντάχθηκε  πλέον και επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων ως το τεσσαρακοστό έβδομο
Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας
Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση: "Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες"
Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ιεράπετρας

Ιδιαίτερης σημασίας η σημερινή μέρα για την Ιεράπετρα καθώς το απόγευμα, σε ειδική τελετή, υπογράφεται το πρωτόκολλο ένταξης της πόλης, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο ιδρυτής και επίτιμος  πρόεδρος της Ομοσπονδίας και εξ αίματος συγγενής του Μεγάλου Ναπολέοντα κ. Κάρολος Βοναπάρτης,  ο οποίος  μαζί με τον […]

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη, υποδέχτηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία των Αντιδημάρχων κας Μαρίας Ρουμελιωτάκη, κ. Γεωργίου Ασπραδάκη, κ. Κωνσταντίνου Αστροπεκάκη και κ. Νεκτάριου Παπαδάκη, καθώς και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου, κας Θεοδώρας Χριστοδούλου. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν μια σειρά από μείζονος σημασίας θέματα, όπως η νήσος Χρυσή, η εκπόνηση γεωτεχνικών μελετών στην περιοχή της Αγιάς Φωτιάς, έργα οδοποιίας, ο Βόρειος οδικός άξονας Κρήτης (ΒΟΑΚ), ο Νότιος Οδικός Άξονας της Κρήτης (ΝΟΑΚ),καθαρισμός ρεμάτων, η συντήρηση και αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων, κλαδοκοπές, η όχληση από το πυρηνελαιουργείο κ.α.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κατόπιν δήλωσε:  «Κατά τη σημερινή συνάντηση διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά το άριστο κλίμα που υπάρχει μεταξύ του Δήμου και της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου, καθώς μοιραζόμαστε κοινές απόψεις πάνω στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.

Με τον κ. Ανδρουλάκη συμφωνήσαμε στην ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών για τον ταχύτερο και αποτελεσματικότερο συντονισμό δράσεων και ενεργειών, ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής που έχει ανάγκη ο Δήμος.

Παράλληλα, προγραμματίζουμε την υλοποίηση επιπλέον μελετών και την κατάθεση ακόμη περισσότερων προτάσεων  προς χρηματοδότηση για τον Δήμο της Ιεράπετρας».