Αποτελέσματα Αναζήτησης:

18 Ιουλίου, 2013

Διεύθυνση – Επικοινωνία – Ωράριο Λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται : Στην οδό Νικηφόρου Φωκά 20 72200, στο κέντρο της Ιεράπετρας πίσω από τον Ο.Τ.Ε. (στο κτίριο που στεγαζόταν παλαιότερα η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών). Ωράριο Λειτουργίας : Καθημερινά από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:30. Τηλέφωνο : 28420 89707

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας

Επιχειρήσεις του τόπου μας, αλλά και μη, που επιθυμείτε να ενισχύσετε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σας, δηλαδή το κοινωνικό σας πρόσωπο, με όλα τα θετικά επακόλουθα που αυτό συνεπάγεται, αδράξτε την ευκαιρία και στηρίξτε το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κάρτα Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας

Η Κάρτα Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων αποτελεί το κλειδί για την πρόσβαση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας διότι καθιστά τους κατόχους της δικαιούχους του.

Ποιοι και Πως μπορούν να βοηθήσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας

Σε μία κοινωνία που διαρκώς εξελίσσεται, κανένας δεν μπορεί να μένει αμέτοχος και απαθής απέναντι στις ίσες ευκαιρίες και στην ενθάρρυνση πρωτοβουλιών με λόγια και πράξεις. Επομένως όλοι μας, σε όποια θέση και αν βρισκόμαστε, μπορούμε να βοηθήσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Προμήθεια : «Έντυπα και Υλικά Μηχανογράφησης» – Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας προτίθεται να προμηθευτεί «Έντυπα και Υλικά Μηχανογράφησης», προϋπολογισθείσας συνολικής δαπάνης 9.998,11€. Προσφορές μέχρι και την Τρίτη 23 Ιουλίου 2013 και τις ώρες, από τις 10:00 ως τις 11:00 το πρωί.