Αποτελέσματα Αναζήτησης:

27 Ιουνίου, 2014

Δελτίο Τύπου : Πρωτοποριακές υπηρεσίες Κοινωνικής φροντίδας από το δήμο Ιεράπετρας

«... Πρόκειται για ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα που αξιοποιεί την τεχνολογία αιχμής για την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα της φροντίδας υγείας, το οποίο θα αναφέρεται στην ευαίσθητη κοινωνική ομάδα της τρίτης ηλικίας πρωτίστως..»

ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ – Αγώνας δρόμου Παχειά Άμμος – Ιεράπετρα & συναυλία με Γεωργία Νταγάκη

Ο Σύλλογος Οικογένειας και ο Συμβουλευτικός Σταθμός Λασιθίου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ συνδιοργανώνουν με την υποστήριξη του Δήμου Ιεράπετρας στις 29.06 : 18.00 Έναρξη Αγώνα Δρόμου από Παχειά Άμμο προς Ιεράπετρα - 21.00 Συναυλία με την Γεωργία Νταγάκη και τον Δημήτρη Λάππα.

1o Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας – 16 έως 19 Αυγούστου στην Νοτιότερη πόλη της Ευρώπης

To 1o Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως 19 Αυγούστου στην Νοτιότερη πόλη της Ευρώπης. Η Ιεράπετρα θα φιλοξενήσει μία εμβληματική και αντιπροσωπευτική κιβωτό από πρωτοεμφανιζόμενα και μη ντοκιμαντέρ

Οδηγίες : «Πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα»

Το «Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας» του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει τους δημότες για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν για την προστασία τους από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα.

Τη δημιουργία Μουσείου Ιεράπετρας ζητά ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης

Tη δημιουργία Μουσείου Ιεράπετρας (στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας) ζητά ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης από το νέο Υπουργό Πολιτισμού κ. Κώστα Τασούλα, με επιστολή που απέστειλε και στην οποία συγχαίρει το νέο Υπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων του.