Αποτελέσματα Αναζήτησης:

23 Οκτωβρίου, 2015

Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 26.10.2015

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα γίνει στις 26-10-2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, κτίριο «Μελίνα Μερκούρη».

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 27.10.2015

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 27 του μηνός Οκτωβρίου έτους 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 8.30 .

Φεστιβάλ – Σεμινάριο με την Ιωάννα Ρεμεδιάκη

Ένα σεμινάριο / εισαγωγή, ανοικτό σε όλους, πάνω στην δομική σχέση θεάτρου και δημοκρατίας, όπως διαμορφώθηκε με τη γέννηση και των δύο στην αρχαία Αθήνα και στις σημερινές δυνατότητές τους και ανάγκες.

5ο Πανελληνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας Τελετή λήξης – Απονομή βραβείων

Τελετή λήξης - Απονομή βραβείων. Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 Ώρα 8:00 μμ. Τα πάθη από τον έρωτα.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στη συνάντηση των αγροτοσυνδικαλιστών

Στην συγκέντρωση των αγροτοσυνδικαλιστών στο Ηράκλειο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αγροτικών του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Ανδρέα Παπαδοπετράκη.

Μελετάται η δημιουργία καταδυτικού πάρκου στον Δήμο Ιεράπετρας

Με τον συνεργάτη του Επιμελητηρίου Λασιθίου, κ. Ευαγ. Δουλουφάκη συναντήθηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκηςστο πλαίσιο της προσπάθειας για τη δημιουργία καταδυτικού πάρκου στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Μοιράστηκε σε συλλόγους της πόλης ο νέος χάρτης τουριστικής προβολής του Δήμου Ιεράπετρας

Σε συνάντηση του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη με εκπροσώπους συλλόγων της πόλης διανεμήθηκε ο νέος χάρτης τουριστικής προβολής, προκειμένου να διατεθεί σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού.