Αποτελέσματα Αναζήτησης:

1 Μαρτίου, 2016

Διευκρινήσεις για τις διαδικασίες των προμηθειών και των απευθείας αναθέσεων

Με αφορμή τα διάφορα προσωπικά σχόλια που σκοπίμως κάποιοι δημοσιοποιούν παραπληροφορώντας τους πολίτες για τις διαδικασίες των προμηθειών και των απευθείας αναθέσεων, ο Δήμος Ιεράπετρας διευκρινίζει ότι σε κάθε περίπτωση ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ιεράπετρας – Ολοκλήρωση Λειτουργίας

Ο Δήμος Ιεράπετρας και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) ολοκληρώνουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ιεράπετρας.

Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 04.03.2016

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα γίνει στις 04.03.2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.30π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων στον πρώτο όροφο του κτιρίου «Μελίνα Μερκούρη».

Κωδικοί Εξόφλησης σε Τράπεζες – Μεταβολές

Λόγω τα αναγκαίων τεχνικών μεταβολών που απαιτήθηκαν από την ΔΙΑΣ Α.Ε οι «Κωδικοί Εξόφλησης σε Τράπεζες» για λογαριασμούς έκδοσης έως τέλος Φεβρουαρίου 2016 δεν ισχύουν πλέον για εξόφληση μέσω των Τραπεζών. Στην αποστολή των νέων λογαριασμών, αναγράφονται οι νέοι ...