Αποτελέσματα Αναζήτησης:

25 Νοεμβρίου, 2016

31 νέες υπερσύγχρονες καμπίνες από τον Όμιλο ΟΤΕ για σύνδεση VDSL έως 100 Mbps στον Δήμο Ιεράπετρας

Η τοποθέτηση 31 νέων υπερσύγχρονων καμπίνων που δίνουν πρόσβαση σε ταχύτητες VDSL έως 100 Mbps ήταν το κεντρικό θέμα συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου και στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΟΤΕ.

Πρόγραμμα Ομάδων Νοητικής Ενδυνάμωσης στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ιεράπετρας

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης υποστηρικτικών δραστηριοτήτων στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ιεράπετρας μετά και την πρόσληψη ψυχολόγου, ξεκινά την τρέχουσα περίοδο το Πρόγραμμα Ομάδων Νοητικής Ενδυνάμωσης για τα μέλη του ΚΑΠΗ που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Με τη συμμετοχή αρκετών γονέων και εκπαιδευτικών το βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Προλαμβάνοντας παραβατικές συμπεριφορές και εξαρτήσεις στους εφήβους-ο ρόλος του γονέα»

Με τη συμμετοχή αρκετών γονέων και εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου το βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Προλαμβάνοντας παραβατικές συμπεριφορές και εξαρτήσεις στους εφήβους-ο ρόλος του γονέα»

Συζήτηση για θέματα branding τόπου και αγροτικών προϊόντων στον Δήμο Ιεράπετρας

Με τον κ. Χρήστο Κατσάνο της Tropos Branding συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο πλαίσιο συζήτησης για θέματα Branding του τόπου και των αγροτικών προϊόντων της Ιεράπετρας.

Καλαντζάκης και Αγγελάκης συζήτησαν για θέματα του Γηροκομείου Ιεράπετρας

Θέματα που αφορούν το Γηροκομείο Ιεράπετρας και τη λειτουργία του συζήτησαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ιεράπετρας, ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας, κ. Γιώργος Αγγελάκης.

Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 28.11.2016

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα γίνει στις 28.11.2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων στον πρώτο όροφο του κτιρίου «Μελίνα Μερκούρη»