Συζήτηση για θέματα branding τόπου και αγροτικών προϊόντων στον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Συζήτηση για θέματα branding τόπου και αγροτικών προϊόντων στον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 24.11.2016

Δελτίο Τύπου

Συζήτηση για θέματα branding τόπου και αγροτικών προϊόντων στον Δήμο Ιεράπετρας

[dropcap]Μ[/dropcap]ε τον κ. Χρήστο Κατσάνο της Tropos Branding συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο πλαίσιο συζήτησης για θέματα Branding του τόπου και των αγροτικών προϊόντων της Ιεράπετρας.

themata-branding

Η προβολή και η προώθηση της περιοχής, αλλά και ζητήματα σχετικά με την προβολή των κηπευτικών προϊόντων αναπτύχθηκαν ιδιαίτερα στο πλαίσιο της αξιοποίησης άμεσων, δυεισδυτικών και ταχύτατων τρόπων προβολής και προώθησης τοπικών χαρακτηριστικών.

Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης με αφορμή την συνάντηση  η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που δίνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα νέα τεχνολογικά δεδομένα είναι βέβαιο ότι μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα τόσο στον τομέα του Τουρισμού όσο και της προώθησης των αγροτικών προϊόντων, προσφέροντας νέες δυνατότητες στην Ιεράπετρα σε μια εποχή κυριαρχίας της παγκοσμιοποιημένης αγοράς.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας