Αποτελέσματα Αναζήτησης:

23 Αυγούστου, 2017

Τα έργα στο φράγμα Μπραμιανών έπρεπε να έχουν ήδη γίνει από χθες δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Οι χαμηλές ποσότητες νερού στο φράγμα Μπραμιανών και τα προβλήματα που προκύπτουν συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας και εκπροσώπων εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων με το Βουλευτή Λασιθίου, κ. Μανώλη Θραψανιώτη.

Συμβολή στην πρόληψη των Δασικών Πυρκαγιών

Το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων σε συνεργασία με την Γενική Δ/νση Ανάπτυξης & Προστασίας Δασών & Αγροπεριβάλλοντος εκπόνησε ερευνητικό έργο με τίτλο ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ (με την μεθοδολογία INCA).

Προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΔΟ ΜΕΤΑΞΑΚΗ».

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ως προς το Τιμολόγιο Προσφοράς-Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει Ανοικτό Διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου (ων) με σκοπό την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΔΟ ΜΕΤΑΞΑΚΗ».

SOS από το φράγμα Μπραμιανών – Επιτακτική η υλοποίηση των απαιτούμενων έργων

Η ανησυχητική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το φράγμα των Μπραμιανών απασχόλησε ιδιαίτερα τον δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη,τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας κ. Μανώλη Παπαδάκη και τον πολιτευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Λασίθι, κ. Αντώνη Βγόντζα.